Skip to main content

Met trots delen we dat na een succesvolle periode van ruim vijf jaar in Bilthoven, onze activiteiten uitbreiden naar Soest. Timon de Jong, die in 2016 bij Gilde Personeel is gestart, verlaat vestiging Bilthoven. De standplaats wordt Soest vanwaar we ook in Hilversum en Amersfoort aan de slag zullen gaan.

Timon de Jong

In 2016 kwam Timon voor het eerst stage lopen bij Gilde Personeel. Inmiddels is het voor zowel klanten als collega’s een bekende kracht binnen Gilde Personeel. Timon heeft altijd de ambitie gehad om een vestiging te starten en dit helemaal zelf te doen.

Met Gilde Personeel in Soest komt deze droom uit.

‘We willen hetzelfde doen als we in de Bilt hebben gedaan” aldus Timon de jong. “Als je in Amersfoort of Hilversum gaat zitten ben je één van de zovelen. In Soest zit niks vergelijkbaars met wat wij doen. Toch onder de rook van deze twee grote steden is dit een ideale uitvalsbasis met veel potentie. Net zoals we in Bilthoven met betrekking tot Utrecht hebben gedaan.”

Gilde Personeel in Bilthoven

In De Bilt en omstreken staan we bekend als specialist op het gebied van bouw, infra, groen, techniek, schoonmaak, metaal, productie en administratieve beroepen. Onze onderscheidende persoonlijke aanpak, lokale betrokkenheid en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen, hebben ons de afgelopen vijf jaar gebracht tot waar we nu zijn. Vanuit Bilthoven werken er inmiddels ruim 170 mensen voor Gilde Personeel. Een mooie, stabiele groep collega’s waar we trots op zijn.

De stabiele groei van Gilde Personeel

“We willen persoonlijk blijven. En daarom willen we niet té groot worden. Echter is dat geen reden om niet te groeien. Met de introductie in Soest willen we dezelfde persoonlijke sfeer én werkethiek creëren waar Gilde Personeel bekend om staat. Juist door in de regio te blijven verwachten we een groter aanbod van personeel te krijgen waardoor we ook in Bilthoven een bredere ‘selectie’ van personeel kunnen aanbieden.”
– Erwin Wever – eigenaar en oprichter van Gilde Personeel

Corona
Door corona helaas geen grootse opening, toch willen we een ieder uitnodigen om wanneer in de buurt dan wel wanneer nieuwsgierig langs te komen in bij Gilde Personeel in Soest op de; Zuidergracht 21-04, 3763 LS Soest. Bij voorkeur van te voren even bellen met Timon de Jong via 06-18538370.

Vanuit Gilde Personeel in Bilthoven; veel succes gewenst in Soest, Timon!