Skip to main content

Welkom bij het Gilde Opleidingcentrum

Wij maken het verschil!

Het Gilde Opleidingscentrum

Ben jij klaar voor het echte werk?

Wij bieden branche- en vakgerichte opleidingen aan vanuit ons opleidingscentrum in Bilthoven. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en geven les op een leuke, interessante, serieuze en vooral informatieve manier. Op deze manier blijf jij (of jouw werknemer) gefocust om de opleiding zo effectief mogelijk te volgen met een erkend diploma als resultaat. Wij geven iedere maand diverse trainingen op vaste dagen.

Vanzelfsprekend kunnen we ook extra dagen plannen indien nodig. Wil jij een van onze opleidingen op korte termijn volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je direct in op een van de open inschrijfdagen!

Bekijk de opleidingen

Onze opleidingen

Ben jij klaar voor het echte werk?

Beheer openbaar groen (basis)

Basiskennis voor beheer openbaar groen – Werk jij in het groen of juist helemaal niet? Deze cursus biedt jou de basiskennis die ervoor zorgt dat jij slaagt in het groen!

Opleiding bekijken

Bedrijfshulpverlener (BHV)

Bedrijfshulpverlener – Elk bedrijf is volgens de Arbowet verplicht te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Zo kan er direct ingegrepen/gehandeld worden.

Opleiding bekijken

Veilig werken met een bosmaaier

Veilig werken met een bosmaaier – Wanneer je met een bosmaaier werkt, is het naast de juiste ervaring van belang om dit gecertificeerd te doen.

Opleiding bekijken

Veilig werken met de kettingzaag

Werken met machines brengt uiteraard risico’s met zich mee. Om ongelukken te voorkomen is het volgen van een cursus hoe met deze machine om te gaan een verstandige keuze.

Opleiding bekijken

EHBO

Eerste hulp bij ongevallen – een EHBO cursus is letterlijk van levensbelang. Weet jij wat je moet doen als je getuige bent van een ongeluk? Tijdens deze cursus leer jij onder professionele begeleiding hoe je hulp moet verlenen.

Opleiding bekijken

VCA VOL

De naam zegt het al een beetje, tijdens deze cursus gaan we nog dieper in op de VCA richtlijnen. Naast je eigen veiligheid geeft dit diploma ook aan dat je rekening houdt met de mensen waaraan je leiding geeft.

Opleiding bekijken

VCA basis

Veilig werken is niet alleen belangrijk, maar ook steeds vaker verplicht. Met een VCA diploma laat jij zien dat je basiskennis hebt over Veiligheid Gezondheid en Milieu. Deze VCA cursus duurt één dag, met examen.

Opleiding bekijken

Veilig werken langs de weg

In deze cursus behandelen we de regels conform de norm van het ‘Coördinerend Platform Veiligheid bij het werken op en langs wegen’.

Opleiding bekijken

Certificeringen

Alles goed geregeld

Instructeur KIVW Certificaat
Instructeur BPIM Certificaat
Instructeur EHBO Certificaat
Instructeur BLS Certificaat

Inschrijven of meer informatie over een opleiding?

Wij maken het verschil!

Heb je interesse om een van onze opleidingen te volgen, of wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemenInschrijven