Skip to main content

Welkom bij het Gilde Opleidingcentrum

Wij maken het verschil!

Het Gilde Opleidingscentrum

Ben jij klaar voor het echte werk?

Wij bieden onze werknemers branche- en vakgerichte opleidingen aan vanuit ons opleidingscentrum in Bilthoven. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen met de juiste papieren en passende certificaten aan het werk gaan.

Opleidingen die wij ons personeel aanbieden

Onze opleidingen

Ben jij klaar voor het echte werk?

Beheer openbaar groen (basis)

Basiskennis voor beheer openbaar groen – Werk jij in het groen of juist helemaal niet? Deze cursus biedt jou de basiskennis die ervoor zorgt dat jij slaagt in het groen!

Bedrijfshulpverlener (BHV)

Bedrijfshulpverlener – Elk bedrijf is volgens de Arbowet verplicht te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Zo kan er direct ingegrepen/gehandeld worden.

Veilig werken met een bosmaaier

Veilig werken met een bosmaaier – Wanneer je met een bosmaaier werkt, is het naast de juiste ervaring van belang om dit gecertificeerd te doen.

Veilig werken met de kettingzaag

Werken met machines brengt uiteraard risico’s met zich mee. Om ongelukken te voorkomen is het volgen van een cursus hoe met deze machine om te gaan een verstandige keuze.

EHBO

Eerste hulp bij ongevallen – een EHBO cursus is letterlijk van levensbelang. Weet jij wat je moet doen als je getuige bent van een ongeluk? Tijdens deze cursus leer jij onder professionele begeleiding hoe je hulp moet verlenen.

VCA VOL

De naam zegt het al een beetje, tijdens deze cursus gaan we nog dieper in op de VCA richtlijnen. Naast je eigen veiligheid geeft dit diploma ook aan dat je rekening houdt met de mensen waaraan je leiding geeft.

VCA basis

Veilig werken is niet alleen belangrijk, maar ook steeds vaker verplicht. Met een VCA diploma laat jij zien dat je basiskennis hebt over Veiligheid Gezondheid en Milieu. Deze VCA cursus duurt één dag, met examen.

Veilig werken langs de weg

In deze cursus behandelen we de regels conform de norm van het ‘Coördinerend Platform Veiligheid bij het werken op en langs wegen’.

Certificeringen

Alles goed geregeld

Instructeur KIVW Certificaat
Instructeur BPIM Certificaat
Instructeur EHBO Certificaat
Instructeur BLS Certificaat
× Waar kan ik je mee helpen?