Skip to main content

Beheer openbaar groen

Wij maken het verschil!

Inhoud van de opleiding

Je bent nooit te oud om te leren!

Basiskennis voor beheer openbaar groen – Werk jij graag in het groen? De cursus beheer openbaar groen biedt jou de basiskennis die ervoor zorgt dat jij slaagt in het groen! Met dit diploma op zak weet jij precies hoe je in de groene sector te werk gaat. Denk hierbij aan snoeien, knippen, zagen, schoffelen, trekken of maaien. Naast de praktijk, leer je tijdens deze cursusook over de theorie; het herkennen van veel voorkomende planten, bomen en struiken. En niet te vergeten het onderhoud van openbaar groen, tijdstippen en de belangrijkste elementen van de flora en faunawet. Ook leer je meer over de aanleg.

De cursus duurt van 8:00 uur tot 16:00 uur. Waarna onze instructeur kijkt of je vaardig genoeg bent voor het diploma. Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd! Heb jij een bepaalde allergie? Laat dit dan  weten bij je aanmelding,  wij zorgen voor een alternatief.

De kosten van deze cursus zijn €300,-

Inschrijven of contact opnemen voor meer informatie?

Wij maken het verschil!

Heb je interesse om een van onze opleidingen te volgen, of wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemenInschrijven