Skip to main content

Veilig werken met de bosmaaier

Wij maken het verschil!

Inhoud van de opleiding

Je bent nooit te oud om te leren!

Veilig werken met een bosmaaier – Wanneer je met een bosmaaier werkt, is het naast de juiste ervaring, van belang om dit gecertificeerd te doen. Een bosmaaier bevat draaiende delen, dit betekent dat je tijdens het werk te maken kunt krijgen met wegslingerend materiaal. Andere gevaren zijn, lawaai, trillingen en lichamelijke belasting. Tijdens deze cursus laten wij je zien hoe je zo goed mogelijk met deze onderdelen omgaat.

De cursus duurt 1 dag: we beginnen om 8:00 uur met het onderdeel theorie. Na de lunch gaan we in de praktijk oefenen. Rond 16:00 uur is de cursus voorbij en hoor je van onze instructeur of je geslaagd bent.

In principe is er geen einddatum voor dit diploma. Echter adviseren wij eens in de 5 jaar een opfriscursus van één dag te volgen. Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd, heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

De kosten van deze cursus zijn €175,- excl. BTW

Inschrijven of contact opnemen voor meer informatie?

Wij maken het verschil!

Heb je interesse om een van onze opleidingen te volgen, of wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemenInschrijven