Skip to main content

Veilig werken met de kettingzaag

Wij maken het verschil!

Inhoud van de opleiding

Je bent nooit te oud om te leren!

Veilig werken met een kettingzaag (basis) – Werken met machines brengt uiteraard risico’s met zich mee. Om ongelukken te voorkomen is het volgen van een cursus hoe met deze machine om te gaan een verstandige keuze. Na het volgen van deze cursus ben jij goed bewust van de mogelijke gevaren en de juiste werktechnieken. We leren je de basis veltechnieken voor bomen tot 40 cm. Ook leer je meer over het onderhoud van de kettingzaag. Denk hierbij aan het slijpen van de ketting.

De opleiding duurt twee dagen, waarvan de eerste dag bestaat uit theorie, de tweede dag bestaat uit een praktijk onderdeel. Beide dagen starten om 8:00 uur en duren tot 16:00 uur. Onze instructeur beoordeelt of je in deze twee dagen voldoende gevorderd bent om een diploma te mogen ontvangen.

In principe is er geen einddatum voor dit diploma. Echter adviseren wij eens in de 5 jaar een opfriscursus van één dag te volgen. Voor de lunch word uiteraard gezorgd, heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

De kosten van deze cursus zijn €330,- excl. BTW

Inschrijven of contact opnemen voor meer informatie?

Wij maken het verschil!

Heb je interesse om een van onze opleidingen te volgen, of wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemenInschrijven