Skip to main content

Alles over Gilde Personeel

Wij maken het verschil!

Wij zijn Gilde Personeel

In 2015 startte Gilde Personeel als uitzendbureau voor de sectoren techniek, bouw, groen en de schoonmaak. In de loop van de tijd zijn er een aantal veranderingen geweest en wordt Gilde Personeel steeds meer een uitzendbureau voor welhaast álle branches!

Verbreding

“Als lokaal uitzendbureau krijgen we steeds vaker de vraag of wij personeel kunnen leveren voor andere branches dan we tot voor kort deden,” vertelt Erwin Wever van Gilde Personeel. “Het afgelopen jaar zijn we steeds verder gaan verbreden en kunnen we personeel leveren voor de commerciële- en administratieve sector, maar ook voor winkeliers. Zo zoeken we bijvoorbeeld een winkelmedewerker voor een bakkerij en ook voor een groenteboer in de gemeente!”

Grote diversiteit en lokaal

Inmiddels werkt er via ons een grote groep aantal medewerkers in diverse branches. “Zo werken er veel medewerkers in het groen en in de bouw. Maar ook steeds vaker als administratief- of secretarieel medewerker op bijvoorbeeld de crediteuren- of salarisadministratie,” vervolgt Erwin. “Ook commerciële functies vullen wij steeds vaker in. Bovendien zijn we een echt lokaal uitzendbureau. Van onze grote groep medewerkers is het grootste aantal actief aan het werk in de directe regio.”

Carrièreswitch

Steeds vaker helpt Gilde Personeel mensen aan een nieuwe carrière. “Onlangs kregen we een oudere medewerker op bezoek, die na 30 jaar op straat kwam te staan door een faillissement,” vertelt Paul Hurkmans van Gilde Personeel. “Veel ervaring, maar helaas geen papieren. We hebben hem kunnen plaatsen in de logistiek en zorgen voor een gedegen opleiding en voor de nodige papieren, zodat hij een nieuwe carrière kan opbouwen in een voor hem nieuwe en uitdagende branche. Dat maakt ons werk zo leuk!”

Team

Het Gilde-team op kantoor bestaat momenteel uit 6 man sterk. Samen vormen zij een klein, maar dynamisch uitzendbureau, dat goed contact houdt met hun klanten én de medewerkers. Als je voor Gilde Personeel werkt, ben je deel van een enthousiast team. Niet voor niets heeft Gilde Personeel een stabiele en gestaag groeiende groep medewerkers!

Op zoek naar een baan óf personeel nodig?

Kortom, ben je op zoek naar een leuke baan – ook voor enkele uren in de week! – neem dan contact op met Gilde Personeel. Dit geldt eveneens voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Gilde Personeel gaat voor jou aan het werk!

De tijdlijn van Gilde Personeel B.V.

1945
Now

Onze locatie

Wij heten je welkom in Bilthoven

Bilthoven

P.C. Staalweg 14, 3721 TJ Bilthoven

Contact met ons opnemen?

Wij maken het verschil!

Op zoek naar een nieuwe baan, of ben je werkgever en ben je op zoek naar personeel? Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee over eventuele mogelijkheden.

Contact opnemen
× Waar kan ik je mee helpen?